Inbjudan till Charlie-workshop

Förhandsvisning av 3S nya business case

Vi på 3S har nöjet att bjuda in dig till en exklusiv kväll med en ”förhandsvisning” av vår nya Charlie-workshop, ett business case där deltagarna får agera säljchefer och planera säljaren Charlies säljaktiviteter för att optimera tillväxt och lönsamhet.

Vi har utvecklat konceptet för att ge en snabb introduktion till Battlefield säljstrategier, RACE sales management och 3S research. Vår ambition är att ge deltagarna i våra sales management-projekt en överblick över hela processen innan man börjar implementera metodiken på sin egen organisation.

Charlie-workshopen kommer också användas som praktisk övning i Master- och forskarprogrammet på KTH.

Varför bjuder vi in dig?

Vi vill testa detta nya koncept med dig som är erfaren och idérik säljdirektör eller VD. I vår ständiga strävan att utveckla state-of-the-art sales management skulle vi vilja ha dina tips och idéer om hur vi kan göra vårt koncept bättre. Vi vill också att du får chansen att prova på våra modeller för säljstrategier och sales management på ett praktiskt och roligt sätt.

 

Vem är Charlie?

Han är säljare på det fiktiva företaget Europacier. Han har varit med länge men marknadens och Europaciers utveckling gör att hans prestationer börjar gå ner. Hans säljchef (du) behöver leda, styra och coacha honom i rätt riktning igen.

Vad är en Charlie Workshop? Och vad är nyttan?

Deltagarna i Charlie-workshopen får genom ett genomarbetat business case möjlighet att prova på sin förmåga att leda en säljares utveckling med hjälp av ett antal av de verktyg som vi på 3S har utvecklat.

Du måste som Charlies chef se till att han får rätt stöttning och coachning för att han skall klara av att genomföra sin tillväxtplan med en kvalitet som ger hans aktiviteter full effekt enligt 3S målstyrningsmodell RACE.

  • Skall vi ta marknadsandelar eller utveckla marknaden?
  • Har Charlie tillräckligt med kapacitet och rätt kompetens för att klara av detta?

För att Charlie skall få rätt utväxling på sina aktiviteter måste du kunna styra honom till de mest intressanta marknaderna för tillväxt med hjälp av en Battlefieldstudie.

Välkomna till oss på 3S torsdagen 25 april mellan 16:00 och 20:30. Vi bjuder på en enklare middag till workshopen.

Anmäl dig här!